söndag 5 juni 2011

Disktraseprojekt på gång!

Jag vet att jag tills för några dagar sedan varit usel på att uppdatera, men det finns en förklaring till det. Datorn har totalhavererat :( Det började med att den var extremt seg, så jag bad min svåger titta på den. Han försökte ominstallera windows, men då det inte fungerade måste det vara något fel på själva datorn. Nu är den inlämnad och jag har fått låna en dator från, eh...80-talet? Den är inte vidare vacker, men huvudsaken är att den fungerar tills jag har fått tillbaka min egen.

Hursomhelst har jag fått en massa nya idéer som jag vill förverkliga. Helst innan jag är klar med alla andra projekt! Ska dock försöka hejda mig så att jag har något färdigt att visa upp inom en snar framtid. Idag köpte jag i alla fall garn till både disktrasor och en kommande kofta. Jag får väl försöka ta tag i stickandet av koftan, för nu kliar det i fingrarna! Just nu håller jag på med höger framstycke och sen är det bara ärmarna kvar. Då de ska stickas i rätstickning kommer det förhoppningsvis gå ganska snabbt.

Har hört att lingarn är det absolut bästa när man ska sticka disktrasor. Är det någon som vet på ett ungefär hur många trasor det blir av en härva? Jag förstår ju att det beror på hur stora man gör dem, men ändå..

1 kommentarer:

Hundra procent husmor sa...

Jag fick ut två trasor, storleksmässig som en wettextrasa ungefär.

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...