Till 4 personer behöver du:
400 gram fläskfilé
2 dl crème fraiche
2 dl kantarell- och konjakscrème fraiche.
1,5 msk touch of taste kantarellfond (det står viltfond på flaskan)
10 st körsbärstomater
1 msk grovhackad timjan
50 gram kantareller, konserverade, färska eller frysta
Gör så här:
1. Skär fläskfilén i centimeter tjocka skivor. Krydda med salt o peppar, stek i en panna tillsammans med kantarellerna tills de är gyllenbruna.
2. Slå över crème fraiche , kantarellfond och tomater, rör om och låt småkoka i några minuter.
3. Strö över timjan.
4. Servera med fullkornsris.
1. Skär fläskfilén i centimeter tjocka skivor. Krydda med salt o peppar, stek i en panna tillsammans med kantarellerna tills de är gyllenbruna.
2. Slå över crème fraiche , kantarellfond och tomater, rör om och låt småkoka i några minuter.
3. Strö över timjan.
4. Servera med fullkornsris.
0 kommentarer:
Skicka en kommentar